fbpx

Nikola Popovski

БЛОГЕРИ АЛБ

27.01.16

Прегледи

nikola popovski 120x160Nikola Popovski është doktor i shkencave ekonomike dhe profesor universiteti. Ai jep leksione në  një grup lëndësh në fushën e makroekonomisë. Ai ka botuar disa libra mbi çështje ekonomike dhe tekste universitare, si dhe një numër punimesh në revista vendase dhe të huaja. Ai ka pasur disa pozicione të rëndësishme shtetërore. Jeton në Shkup.