fbpx

Predrag Tasevski

БЛОГЕРИ АЛБ

23.09.15

Прегледи

predrag tasevskiPredrag Tasevski ka përfunduar studimet e masterit në inxhinieri në fushën e sigurisë kibernetike, ka diplomë post-master për siguri në sistemet kompjuterike dhe komunikimet në një shkollë elitare në Francë dhe disa certifikata ndërkombëtare. Interesat e tij studimore përfshijnë sigurinë në internet, mbrojtjen në Internet, sajber-rreziku dhe aspektet socio-teknike. Ai është autor i dy librave, ka botuar disa artikuj dhe punime shkencore në Maqedoni dhe jashtë saj.