fbpx

Radmila Zhivanoviq

БЛОГЕРИ АЛБ

23.06.20

Прегледи

Radmila Zivanovic 120x160Radmila Zhivanoviq është psikologe e licencuar, psikoterapiste e akredituar evropiane (EAGT / ECP), magjistre për Komunikime. Anëtare aktive e Bordit Drejtues të Dhomës së Psikologëve të R. së Maqedoninë dhe organizatore e disa prej programeve për avancimin dhe promovimin e profesionit dhe praktikës private, dhe Ditët e Psikologjisë, platformë për aktivizëm psikologjik për promovimin e shëndetit mendor. Praktikën e saj të psikoterapisë e realizon në kuadër të Psikoterapika - Shoqatë për Psikologji dhe Psikoterapi përmes së cilës kultivon dhe zhvillon qasje integruese në programet për psiko-edukim, psikoterapi dhe këshillim. Ajo organizon dhe koordinon seksionin psiko-edukativ #PyetPsikolog, në portalin deca.mk, dhe seksionin #ÇfarëTëRëndon në Radio Mof, së bashku me një ekip, kolegë psikologë-psikoterapistë.