fbpx

Ramadan Çipuri

БЛОГЕРИ АЛБ

14.12.18

Прегледи

Ramadan Cipuri 120x160Ramadan Çipuri është profesor në Departamentin e Gazetarisë dhe Komunikimit në Universitetin e Tiranës, Shqipëri. Studimet e tij përqendrohen në çështje që lidhen me etikën e mediave dhe ai është autori i dy librave. Ai e zhvillon karrierën e tij si pjesë e stafit akademik që nga viti 2008 në disa universitete në Shqipëri. Ai më parë, për tetë vjet, ka punuar si gazetar për disa media kombëtare dhe të huaja. Ka përfunduar studimet e tij për gazetari në Universitetin e Stambollit, në Turqi, në vitin 2004.