fbpx

Risto Solunçev

БЛОГЕРИ АЛБ

20.06.16

Прегледи

risto soluncevRisto Solunçev (06.11.1976), ka lindur në Shkup. Ai ka diplomuar, ka përfunduar studimet master dhe doktoraturën në Fakultetin Filozofik në Shkup. Aktualisht është duke punuar si profesor i asociuar në Institutin e Filozofisë, Fakulteti Filozofik në Shkup, dhe jep leksione në lëndët Filozofa e Re, Filozofia Klasike Gjermane dhe Filozofia Bashkëkohore. Ai ka shkruajtur ese në revista vendase dhe të huaja në fushat e filozofisë, estetikës dhe kulturologjisë. Ka qënë kolumnist për revistën “Forum”.