fbpx

Sibel Amet

БЛОГЕРИ АЛБ

03.05.17

Прегледи

sibel amet120x160Sibel Amet është këshilltare juridike në Komitetin e Helsinkit për të Drejtat e Njeriut. Studente e së Drejtës Ndërkombëtare dhe Marrëdhënieve dhe Drejtësisë në BE në Fakultetin e Drejtësisë "Justiniani i Parë" Shkup. Me interes të veçantë për të janë të drejtat e njeriut dhe realizimi i tyre në kontekstin e neuroshkencës dhe zhvillimin e teknologjisë. I pëlqejnë stripet dhe filmat fantastiko-shkencorë SF.