fbpx

Simona Tufegxhiq

БЛОГЕРИ АЛБ

01.03.21

Прегледи

Simona Tufegdzic 120x160Simona Tufegxhiq është një gazetare e diplomuar në Fakultetin e Drejtësisë "Iustinianus Primus" - Shkup. Tani po studion për Master në Politikë Ndërkombëtare dhe Diplomaci në Universitetin Amerikan të Evropës (FON).