fbpx

Sllavica Biljarska

БЛОГЕРИ АЛБ

07.03.17

Прегледи

Slavica Biljarska bv 120x160Sllavica Biljarska ka përfunduar studimet e masterit për marrëdhënie me publikun dhe është aktiviste civile. Për pesëmbëdhjetë vjet, i ndihmon organizatat civile që kauzat dhe aktivitetet e tyre të dalin në dritë. Aftësitë e saj investigative i zhvillon duke marrë pjesë në ekipe të projekteve studimore rajonale dhe ndërkombëtare. Aktualisht punon si konsulente dhe trajnere për marrëdhëniet me publikun për disa organizata të shoqërisë civile dhe disa kompanive në vend. Me interes të veçantë për të janë marrëdhëniet me publikun online, zhvillimi dhe zbatimi i strategjive të marrëdhënieve me publikun dhe krijimi i një brendi. Është një nga krijuesit ideatorë dhe bashkë-organizatore e konferencës së parë të marketingut në internet dhe online PR konferencës në Maqedoni AllWeb.