fbpx

Tatjana B.Eftimoska

БЛОГЕРИ АЛБ

27.06.16

Прегледи

tatjana eftimoskaTatjana B.Eftimoska punon si profesoreshë e Gjuhës Bashkëkohore Maqedonase në Shkollën ​​Ndërkombëtare NOVA dhe në Shkollën e Lartë të Gazetarisë dhe Marrëdhënieve me Publikun. Ka përfunduar studimet master dhe doktorturë në letërsinë maqedonase. Është autore e teksteve të shumta dhe disa librave në fushën e maqedonistikës.