fbpx

Vanja Stokiç

БЛОГЕРИ АЛБ

19.04.21

Прегледи

Vanja Stokic 120x160Vanja Stokiç është një gazetare e diplomuar, e cila jeton dhe punon në Banja Luka, Bosnjë dhe Hercegovinë. Ajo është e specializuar në raportimin njerëzor të drejtat dhe grupet e margjinalizuara. Ajo është e punësuar në portal eTrafika.net, dhe bashkëpunon me disa media që raportojnë për kategoritë e prekshme të shoqërisë. Ajo është fituese e disa çmimeve të rëndësishme, të tilla si çmimi "Srdjan Aleksic" dhe çmimi UNICEF. Ajo u shpall kohët e fundit kampione e barazisë gjinore në BiH.