fbpx

Viktor Jakimovski

БЛОГЕРИ АЛБ

12.05.21

Прегледи

Viktor Jakimovski 120x160Viktor Jakimovski është një shkencëtar i diplomuar politik. Ka përfunduar studimet në Fakultetin Juridik "Iustinianus Primus" - Shkup. Tani po studion për master në Marrëdhëniet Ndërkombëtare, Integrimin Evropian dhe Diplomacinë në të njëjtin fakultet.