fbpx

Viktorija Jakimovska

БЛОГЕРИ АЛБ

17.04.18

Прегледи

Viktorija Jakimovska 120x160Viktorija Jakimovska aktualisht punon si asistente-studiuese në Universitetin e Luvenit, Belgjikë. Ajo u diplomua në Fakultetin Juridik  “Justiniani i Parë”, mori titullin akademik master për Drejtësi Ndërkombëtare në Universitetin e Kembrixhit në Mbretërinë e Bashkuar, dhe titullin  master në Drejtësi Ndërkombëtare Humanitare nga Akademia e Gjenevës për të Drejtën Humanitare Ndërkombëtare dhe të Drejtat e Njeriut në Zvicër. Në vitin 2012, ajo ka punuar si asistente-studiuese në sesionin e 64-të të Komisionit të Kombeve të Bashkuara për të Drejtën Ndërkombëtare në Gjenevë.