fbpx

Vladimir Atanasov

БЛОГЕРИ АЛБ

14.04.21

Прегледи

Vladimir Atanasov 120x160Vladimir Atanasov është një konsulent për vlerësimin financiar të rreziqeve dhe performancës dhe tregtar i FOREX. Ai ka kryer studimet diplomike në Marrëdhëniet Ndërkombëtare në Universitetin Amerikan të Romës dhe më pas ka kryer studimet master në Financa në Shkollën Londineze të Biznesit.