fbpx

Zhaklina Filipova-Sveqarovska

БЛОГЕРИ АЛБ

27.06.16

Прегледи

zhaklina svekjarovskaZhaklina Filipova-Sveqarovska është profesoreshë e letërsisë dhe gjuhës maqedonase. Ajo shkruan poezi, ese dhe rrëfime. Është veçanërisht e ndjeshme ndaj shkeljeve të të drejtave të njeriut. Ajo është thellësisht e bindur se ekziston vetëm një e vërtetë universale që e respekton pafund - jetën.