fbpx

Zoran Bojarovski

БЛОГЕРИ АЛБ

14.03.17

Прегледи

zoran bojarovski 200x250Zoran Bojarovski, gazetar. Në karrierën e tij tridhjetëvjeçare, ka qenë gazetar, redaktor, zëvendës kryeredaktor dhe kryeredaktor i MRT, Televizionit A1, “Forum”, portalit “Kirilica” dhe Alfa TV. Njëzet vjet ka qenë i përkushtuar në fushën e arsimit joformal të mediave si trajner dhe pedagog në Institutin e Maqedonisë për Media, Shkollën e Gazetarisë dhe Marrëdhënieve me Publikun dhe organizata të tjera të shoqërisë civile. Ai është autor dhe bashkëautor i dhjetëra studimeve dhe botimeve në fushën e mediave dhe aktivizmit qytetar dhe mediatik.