fbpx

Zoran Gega Maxhovski

БЛОГЕРИ АЛБ

09.11.16

Прегледи

Zoran Gega Madzovski 120x160Zoran Gega Maxhovski është gazetar i pavarur dhe moderator i radios me më shumë se 20 vjet përvojë gazetari. Ai filloi si gazetar në Radion Studentore dhe punoi në disa stacione radioje lokale. Ka trajtuar jetën e përditshme dhe punët aktuale si korrespodent i gazetës Dnevnik, Agjencinë Informative Mediatike - MIA dhe Radio Kanal77. Që nga themelimi i Sindikatës së Pavarur të Gazetarëve dhe Punëtorëve të Mediave (SSNM), është aktiv në mbrojtjen e të drejtave të punëtorëve.