fbpx

Zoran Quka

БЛОГЕРИ АЛБ

18.03.16

Прегледи

zoran kjukaZoran Quka ka punuar si gazetar për Evropën e Lirë në Pragë që nga themelimi i saj në vitin 2001. Ai e filloi karrierën e tij në Radion Maqedonase, vazhdoi angazhimin e tij në A1 TV dhe Telma TV, dhe njëkohësisht ka qenë korrespondent për Radio dhe TV Bosnjë dhe Hercegovinë, radion e pavarur të  Zagrebit 101 Radio dhe Radion Studentore të Lubjanës. Si gazetar, ndër të tjera, ai mbuloi ngjarje nga konfliktet në Maqedoni, Kosovë dhe ngjarje dhe konferenca të ndryshme ndërkombëtare. Ai ka shkruar tekste dhe kolumna në disa gazeta ditore dhe javore në Maqedoni.