fbpx

Андоновски: Не смееме да брзаме во донесување на тешки одлуки за заштита на деца

Видео поткаст

24.12.21

Прегледи

„Од почетокот на пандемијата се носеа тешки одлуки, но пред секоја од нив имаше анализа.“ Педијатарот, Д-р Ангелчо Андоновски смета дека треба да се следат најновите научни достигнувања поврзани со коронавирусот, но не мораме први да ги спроведуваме ако сметаме дека тоа не е нужно во овој момент.

 

Оваа содржина ја изработи Институтот за комуникациски студии