fbpx

Ивица Милевски: Куп физибилити студии за македонските планини со „поминат рок“

Видео поткаст

05.01.22

Прегледи

Македонија може да се пофали со бројни физибилити студии за проекти на македонските планини кои завршиле во фиока. Се препраќаат идеи и стратегии кои остануваат само на хартија.

 

Оваа содржина ја изработи Институтот за комуникациски студии