fbpx

Дејан Пановски: Време е за екоизам, а не егоизам

Влог

06.08.20

Прегледи

Човекот и нанесе огромна штета на животната средина, вели охридскиот еколог, Дејан Пановски, а тоа стана особено евидентно во овој период кога ја живееме пандемијата од Ковид - 19. Tој смета дека е време за промена и конкретни решенија со што ќе грижиме заедно за целата природа.

Оваа содржина ја изработи Институтот за комуникациски студии