fbpx

100% e pavërtetë

23.01.19

МК   ALB   SR Arta Berisha Mundësia për të krijuar dhe shpërndarë dezinformata në periudha tensionesh në mes të Kosovës dhe Serbisë është e madhe. Gazetarët dhe qytetarët duhet të tregohen të vëmendshëm në mënyrë që vendimet...

Arroganca e presidentit të Republikës së Kosovës Hashim Thaci ndaj mediave lokale

25.12.18

МК   ALB   SR Arta Berisha Në një interval kohor prej 15 minutash, presidenti i Kosovës Hashim Thaçi i tha afërsisht 100 herë «po rrenë, po manipulon, po shpifë» gazetarit Adriatik Kelmendi në studion televizive të televizionit...