fbpx

Arbër Fetahu

Arbër Fetahu përfundoi diplomën Bachelor në Shkenca Politike në Universitetin e Prishtinës, dhe masterin në Studime Globale në Universitetin Shtetëror të Misurit. Ai aktualisht është i angazhuar si bashkëpunëtor hulumtues në Grupin për Studime Ligjore dhe Politike (GLPS) në Prishtinë, Kosovë. Ai më parë ka punuar si studiues në Institutin Kërkimor të Zhvillimit dhe Çështjeve Evropiane (RIDEA) dhe para kësaj si gazetar në TV Klan Kosova. Puna e tij është përqendruar kryesisht në Politikën e Jashtme, politikën publike, demokratizimin, integrimin evropian dhe qeverisjen.

Evropa para zgjedhjes së gjetjes së parlamentit deri më tani

Gjorgi Haxhi Vasilev

05.06.24

Јунските парламентарни избори во Европската Унија се само додадена вредност на епитетот што на 2024 година ѝ се наметна - „рекордна избирачка...

Kujt i duhet BE-ja, nëse nuk do të jemi

Gjorgi Haxhi Vasilev

26.07.23

Të rinjtë largohen nga Maqedonia sepse e humbin ndeshjen në një stadium ku as nuk kanë hyrë, ndërsa poltronët sistematikë luajnë pa kundërshtar dhe gjuajnë në portë të...

Të fundit në Ballkan: Rruga e vështirë e Kosovës për të siguruar vaksina

Arbër Fetahu

19.04.21

Arbër Fetahu Para disa javësh, pandemia shënoi përvjetorin e saj të parë. Kovid-19 vuri në pah problemet sistematike në sistemin shëndetësor dhe institucionet e tjera të Kosovës. Ndërsa numri i lartë i rasteve pozitive dhe rasteve të vdekjes u bënë...