fbpx

Gjorgi Haxhi Vasilev

Gjorgi Haxhi Vasilev është i diplomuar për shkenca politike dhe student i ciklit të dytë të studimeve në drejtimin Marrëdhënie Ndërkombëtare, Diplomaci dhe Integrim në BE në Fakultetin Juridik "Justijiina Prvi" në Shkup.

Evropa para zgjedhjes së gjetjes së parlamentit deri më tani

Gjorgi Haxhi Vasilev

05.06.24

Јунските парламентарни избори во Европската Унија се само додадена вредност на епитетот што на 2024 година ѝ се наметна - „рекордна избирачка...

Kujt i duhet BE-ja, nëse nuk do të jemi

Gjorgi Haxhi Vasilev

26.07.23

Të rinjtë largohen nga Maqedonia sepse e humbin ndeshjen në një stadium ku as nuk kanë hyrë, ndërsa poltronët sistematikë luajnë pa kundërshtar dhe gjuajnë në portë të...