fbpx

Анита Јанчевска

Анита Јанчевска е постар консултант за човечки ресурси во Менаџмент Солушнс. Нејзината главна област на фокус е професионалното истражување - и квантитативно и квалитативно - и креирање производи и решенија „од нула“, помагајќи им на компаниите да ги остварат своите цели. Таа има завршено тренинг за бихевиорална економија и спроведува истражувања поврзани со оваа тема. Повеќе од седум години таа континуирано нуди поддршка за невладини организации преку различни проекти и спроведува обуки за различни теми поврзани со меки вештини и кариерен развој.

Ковид-19 и човековата ирационалност

Анита Јанчевска

03.01.22

Анита Јанчевска Со сите лекции стекнати низ оваа пандемија, се поставува прашањето како да ја искористиме во иднина бихевиоралната економија за...