fbpx

Albian Krasniqi

Albian Krasniqi ka përfunduar studimet postdiplomike për ‘Ekonomi të Zhvillimit’ në Universitetin e Sussex-it në Britani. Është i specializuar në fushën e ndihmave të huaja dhe efektit të tyre në ekonomi. Aktualisht punon si Analist i Buxhetit Qendror në Ministrinë e Financave dhe Transfereve.

Vlerësimi i zhvillimeve të fundit në ekonominë e Kosovës: Inflacioni dhe efikasiteti i reagimit qeveritar

Albian Krasniqi

15.11.23

Mbetet për t'u parë nëse qeveria e ka mësuar leksionin dhe nëse njohuritë nga përvoja do të reflektohen në politikat e ardhshme dhe në ligjin e...