fbpx

Dalibor Stupar

Dalibor Stupar është gazetar që nga viti 2001. Ai filloi në produksionin e televizionit "UrbaNS" të Novi Sad-it, i cili si pjesë e ANEM funksiononte edhe si korrespondencë për TV B92 nga Beogradi. Pas kësaj, ai punoi disa vite në "Građanski list" të Novi Sad-it, dhe shkroi për portalet "Autonomija.info", "Magazin Vojvodina" dhe agjencinë ndër-rajonale "AIM-ng". Nga shkurti i vitit 2017 është bashkëpunëtor i VOICE, kurse karikaturist i portalit “Autonomija.info” është që nga maji i vitit 2016. Fitues i Çmimit Vjetor NDNV për Gazetari Analitike në vitin 2018. Në vitin 2023, ai mori çmimin e publikut për gazetari hulumtuese “Dejan Anastasijević” të dhënë nga Shoqata e Gazetarëve të Pavarur të Serbisë, për filmin dokumentar “Ajo që na ngroh, na helmon”.

INFLACIONI NË SERBI – Rritjet reale të çmimeve dhe uljet teatrale të çmimeve

Dalibor Stupar

18.10.23

Qytetarët e tigrit ekonomik deri në fund të vitit do të ngrohen më shtrenjtë, do të vozisin më shtrenjtë, do të paguajnë më shtrenjtë energjinë elektrike, alkoolin, mallrat e...