fbpx

Gëzim Visoka

Gëzim Visoka është pedagog i shkencave politike në Universitetin e Dublinit, Irlandë, ku ai jep mësim për paqen dhe konfliktin. Ai mbaroi studimet e doktoratës në të njëjtin universitet në fushën e politikës dhe marrëdhënieve ndërkombëtare. Ai është autori i tre librave dhe dhjetëra artikujve shkencorë mbi ndërhyrjen, paqen dhe shtetin. Puna e tij akademike mund të lexohet në www.gezimvisoka.com.

Diplomacia e Paqes dhe Paqja Diplomatike

Gëzim Visoka

22.11.18

МК   ALB Gëzim Visoka Përderisa Kosova ka të drejtë të argumentojë se përmes dialogut me Serbinë ka dëshmuar karakterin paqedashës – që është parakusht për pranim në OKB – Serbia është duke bërë të kundërtën. Njohja e Kosovës...