Hristina Stojanovska

Hristina Stojanovska është gazetare me përvojë 10 vjeçare në median e shkruar. Ajo shkruan dhe hulumton tema sociale, ekologji, arsim dhe tema të tjera. Ajo është një aktiviste për mbrojtjen e grupeve sociale të margjinalizuara dhe mbështetëse e një shoqërie të denjë duke respektuar shkallën bazë të vlerave. Kundër “interesave të vogla” dhe polarizimit politik. Ajo është e përkushtuar për një gazetari të drejtë dhe profesionale.

Pas titujve të bujshëm fshihet edhe gjuha e urrejtjes

Hristina Stojanovska

22.11.22

Pavarësisht nëse i shkruajnë ato nga profilet e tyre personale apo të rreme në rrjetet sociale, maqedonasit duket se janë shumë të fuqishëm dhe “elokuent” kur bëhet fjalë për përhapjen e gjuhës së...