fbpx

INFLACIONI NË SERBI – Rritjet reale të çmimeve dhe uljet teatrale të çmimeve

Dalibor Stupar

18.10.23

Qytetarët e tigrit ekonomik deri në fund të vitit do të ngrohen më shtrenjtë, do të vozisin më shtrenjtë, do të paguajnë më shtrenjtë energjinë elektrike, alkoolin, mallrat e...

Në pritje të shkopit magjik

29.10.21

Ivor Fuka Në spital takojmë Aleksandrin, një pacient 53-vjeçar. Ai tregon hapur para kamerës se i kanë zbuluar mpiksje të mëdha në mushkëri dhe se tani mjekët nuk po e nxjerrin nga shtrati në repartin respirator. Para kësaj, ai thotë se nuk ka pasur...

P(l)andemija

02.07.21

Ivor Fuka Është e qartë, ngado që të kthehemi, me lajmet e rreme, dizinformatat dhe teoritë konspirative, ne do të luftojmë për një kohë të gjatë. Dhe a kemi përmendur tashmë që politikanët janë ndër shpërndarësit më të mëdhenj të...