fbpx

Mali i Zi: Ndalim i inflacionit në baza vullnetare

Zoran Radulović

25.10.23

Qeveria mburret për rritjen më të lartë të PBB-së në Evropë, duke fshehur se kjo është shumë më tepër për shkak të trazirave nga lindja e Evropës sesa politikës së saj...

Kush dhe si gënjeu për Kovid-19 në Serbi?

07.07.21

Ivan Subotiç Në një moment, në media mund të lexohej se Tylol Hot (një pluhur me paracetamol që trajton ftohjet) në kombinim me rakinë shëron Kovid-19, megjithëse kombinimi i alkoolit dhe paracetamolit është i rrezikshëm për shkak të rritjes së...