fbpx

Јасмина Дечков (Jasmina Dechkov)

Јасмина Дечков, училишен психолог во ООУ „Партенија Зографски“, Скопје.

Новата енергетска карта на Европа

Едоардо Кампанела

21.04.23

Откако започна војната на Русија против Украина, европските земји се доведоа до ситуација да мораат да ги преиспитаат своите енергетски стратегии...

Да го зачуваме менталното здравје на нашите најмлади!

Јасмина Дечков (Jasmina Dechkov)

22.02.21

Јасмина Дечков Реакцијата на семејството и блиските во однос на пандемијата е пресуден фактор кој влијае на емотивната состојба, размислувањата и...