fbpx

Ksenija Miloviq

Ksenija Miloviq Me arsim biolog molekular, përkatësia fetare - Sumatraist. Kohët e fundit është anëtar i bordit kryesor të partisë politike opozitare Demos. Anëtar i kryesisë së Forumit të Grave dhe anëtar i rrjetit politik në Mal të Zi. Angazhohem për realizimin e të gjitha çështjeve sociale që mund të kontribuojnë për t'u bërë një shoqëri me mundësi të barabarta për të gjithë.

Macron kundër Francës radikale: A po lind Republika e Gjashtë Franceze?

Danilo Kërstovski

11.05.22

Sado që vetoja franceze nuk la vend për kujtim të mirë në Maqedoni dhe Shqipëri, shpresa është që përmes Samitit të ardhshëm në Paris të pritet Nyja Gordiane dhe të pasojë intensifikimi i procesit të integrimit evropian i Ballkanit...

A e fitoi me të vërtetë Mali i Zi, KOVID-19?

Ksenija Miloviq

26.06.20

Ksenija Miloviq Fundi i epidemisë në Mal të Zi u shpall më 2 qershor. Nga vala e parë, vendi doli me bilancin vijues: 324 të infektuar dhe 9 të vdekur. Mali i Zi tani po përballet me sfida ekonomike dhe sezoni turistik është i diskutueshëm. Vlerësimet...