fbpx

Qeveri Evropiane:  Merrni mbrapa qytetarët tuaj nga Siria Veriore

25.10.19

МК  SR Leoni Vrugtman ( Leonie Vrugtman) Tetë vjet pas fillimit të luftës civile në Siri, diktatori i cili nuk ka frikë të përdorë arrmë kimike kundër popullit të vet, në dorë do ta ketë armën e cila do t’i mundësojë të zbatojë...

Sfidat e ardhshme të ekstremizmit të dhunshëm në Ballkanin Përendimorë

15.02.19

МК  SR m-r Leonie Rakaj Vendet e Ballkanit Përendimorë përballën me një sfidë të re sigurie: ç’radikalizimin dhe riintegrimin e lutëtarëve të kthyer. Deri në vitin 2017, të paktën 310 ish-anëtar të Shtetit Islamik janë kthyer në rajon...