fbpx

Maja Anastasova - Stojanovska

Maja Anastasova - Stojanovska 25 vjet të angazhimit të saj profesional i ka shënuar në gazetari. Ajo ka punuar në të përditshmet dhe në gazetat javore, ku kaloi të gjitha hapat nga një gazetare fillestare tek një kryeredaktore. Ajo ka ndjekur, analizuar dhe komentuar zhvillimet në fushën e vendit, politikisht dhe ekonomikisht. Sidoqoftë, zona e saj kryesore e interesit është sfera bankare dhe financat. Ajo ka bashkëpunuar me mediat boshnjake dhe gjermane. Ajo u diplomua në Letërsi të Përgjithshme dhe Komparative në Fakultetin e Filologjisë "Blazhe Koneski".

Në pritje të jetës më të mirë: Maqedonia e ankoruar në fundin evropian

Maja Anastasova - Stojanovska

06.03.19

МК Maja Anastasova Mos-stabiliteti politik, pasiguria juridike, korruptiviteti…. i dërgojnë faturat, ndërsa llogaria paguhet me rritje të pa konsiderueshme ekonomike, me papunësi kronike dhe mungesë të parave, pakënaqësi dhe shpërngulje masive nga...