Maja Stojanova

Maja Stojanova është Doktor i Shkencave Politike në Fakultetin e Drejtësisë "Justiniani i Parë " në Universitetin "Shën Cirili dhe Metodij" në Shkup. Ajo paraprakisht ka përfunduar studimet master në shkenca politike në Fakulteti Juridik “Justinian i Parë” në Programin e Menaxhimit Politik TEMPUS. Ajo investigon në fushat e opinionit publik dhe hulumtimit të opinionit publik, teorive politike moderne dhe mendimit politik modern. Ajo është kolumniste dhe autore e disa punimeve shkencore në vend dhe jashtë tij. Ajo ka fituar disa çertifikata dhe çmime nga shoqata ndërkombëtare.

Roli i strategjisë së ndryshuar diplomatike mbi zgjidhjen përfundimtare të kontestit me emrin

Maja Stojanova

04.01.19

МК   ALB d-r Maja Stojanova Befasia se më në fund është gjetur zgjidhje ekzistonte edhe te fqinji jugor edhe te ai verior, por në tërë procesin u dalluan emrat e Aleksis Ciprasit, Zoran Zaevit dhe Nikolla Dimitrovit të cilët treguan vullnet për...