fbpx

Milorad Stojmanovski

Milorad Stojmanovski është gazetar me përvojë tridhjetvjeçare, kryesisht në median e shkruar. Ai filloi si bashkëpunëtor me angazhim të pjesshëm-honorar në Televizionin e Maqedonisë, ndërsa angazhimi i tij i parë si i punësuar ishte gazetar sportiv në “Veçer”. Pas një eksperience disa vjeçare si redaktor në revistën “Skok”, ai dhe kolegët e tij janë një nga themeluesit e “Dnevnik”, ku i ka kaluar të gjitha funksionet, përfshirë pozicionin e zv/kryeredaktorit. Ai gjithashtu ka një përvojë të shkurtër pune me portalin "Sportmedia", dhe aktualisht punon për gazetën "Sloboden peçat”. Është korrespondent shumëvjeçar i revistave, agjencive dhe portaleve të huaja sportive, si dhe anëtar i Asamblesë së Komitetit Olimpik të Maqedonisë. Ai ka raportuar për disa ngjarje të mëdha sportive, të tilla si Olimpiadën e Athinës dhe Kampionatin Botëror dhe Evropian të Futbollit dhe Basketbollit.

Sporti maqedonas fitoi udhërrëfyes si të ndryshojë legjislacionin

Milorad Stojmanovski

25.11.19

МК Milorad Stojmanovski Përfaqësuesit qeveritarë Danel Dimevski dhe Gjorgji Tasev, nga dora e parë mundën të dëgjojnë vërejtjet në selinë e KON në Lozanë dhe u pajtuan me rekomandimet e të ashtu quajturit udhërrëfyes, më datë 13 nëntor të këtij...

Pandev dëshiron të jetë kryetari i ri i LFM, por kjo nuk mjafton!

Milorad Stojmanovski

07.12.18

МК   ALB Millorad Stojmanovski Në betejën për kolltukun në LFM gjithmonë vendosësh ka qenë “teknika” për fitimin e votave nga delegatët me blerje, premtime, presione partiake dhe presione të “të fuqishmëve” lokal… Pa marrë...