fbpx

Marina Tuneva

Marina Tuneva është doktoreshë e studimeve kulturore. Ka magjistruar në Institutin për Siguri, Mbrojtje dhe Paqe në Fakultetin Filozofik në Shkup, kurse studimet pasuniversitare për diplomaci në Universitetin e Maltës. Në vitin 2021, ai do të marrë një Certifikatë të Përfundimit të Suksesshëm të Programit të Dalluar Humphrey Fellowship për Media dhe Informacion nga Byroja e Çështjeve Arsimore dhe Kulturore të Departamentit të Shtetit të SHBA. Ajo ka mbajtur pozitën e drejtoreshës ekzekutive të Këshillit për Etikë në Media të Maqedonisë në periudhën nga viti 2015 deri në vitin 2022.

Së bashku kundër heshtjes: Ndërgjegjësimi etik për dhunën me bazë gjinore

Marina Tuneva

30.08.23

„Bota nuk do të shkatërrohet nga ata që bëjnë keq, por nga ata që i shohin ata që shkatërrojnë, e nuk bëjnë asgjë!“ – Albert...