fbpx

Pas titujve të bujshëm fshihet edhe gjuha e urrejtjes

Hristina Stojanovska

22.11.22

Pavarësisht nëse i shkruajnë ato nga profilet e tyre personale apo të rreme në rrjetet sociale, maqedonasit duket se janë shumë të fuqishëm dhe “elokuent” kur bëhet fjalë për përhapjen e gjuhës së...

Çmim tregu apo i çmim i drejtë për ta luftuar COVID-19?

13.11.20

Natalija Shikova Shteti ose tregu i lirë – i cili është autoriteti kryesor që përcakton se cili çmim është – “i përshtatshëm” – nëse varet nga ai – shëndeti i qytetarëve? Ndërhyrja e shtetit ose tregu i pavarur Shteti...