Рејчел Галовеј

Рејчел Галовеј, Амбасадорка на Обединетото Кралство во Република Северна Македонија.

Обединети за човештвото

Аналена Баербок

13.01.23

Креаторите на политики имаат моќна алатка за надминување на главните предизвици со кои се соочува...

Глобални заложби против климатските промени: Што понатаму?

Рејчел Галовеј

15.01.21

Рејчел Галовеј Измина еден месец откако светот се обедини на Самитот за климатски амбиции на 12 декември минатата година, каде домаќини беа Велика...