fbpx

COP26

Глобални заложби против климатските промени: Што понатаму?

Рејчел Галовеј

15.01.21

Рејчел Галовеј Измина еден месец откако светот се обедини на Самитот за климатски амбиции на 12 декември минатата година, каде домаќини беа Велика...