fbpx

Sonja Kramarska

Sonja Kramarska është gazetare, autore e disa fejtoneve dhe publikimeve të tjera, ish kryeredaktore e gazetës “Utrinski Vesnik” dhe e portalit NovaTV. Në karrierën e saj është vlerësuar me çmimin gazetare e vitit dhe çmimin më të lartë “Mito Haxhivasilev Jasmin”. Ajo ka kaluar një vit akademik në Universitetin e Oklahomas në SHBA si pjesë e programit për zhvillim profesional. Ajo ka punuar gjithashtu edhe si këshilltare për çështje politike dhe komunikim në kabinetin e ministres së Mbrojtjes Radmilla Shekerinska.

Qytetarët maqedonas të përfshirë mes varfërisë dhe propagandës së qeverisë

Sonja Kramarska

25.09.23

Deklarata e zëvendëskryeministrit Bytyqi konfirmoi atë që të gjithë e dimë, se nëse çmimet në BE dhe vendet e tjera janë galopante, në Maqedoni po rriten në mënyrë...

A po i dëgjon dikush zërat e pensionistëve?

Sonja Kramarska

16.08.23

Pothuajse 75 për qind e pensionistëve në Maqedoni jetojnë në varfëri ose janë në prag të...

Solidariteti i LSDM-së “ra” për 78 për qind

Sonja Kramarska

09.06.23

Qeveria mundet sa të dojë të mbajë konferenca shtypi se "askush nuk do të mbetet i vetëm në këtë krizë" ose të ngrijë e shkrijë çmimet, kur për funksionarët mundësoi paga për shampanjë dhe havjar, kurse njeriu i zakonshëm që është formalisht në...

Jovan Vranishkoski: Nga një përçarës në një aleat

Sonja Kramarska

15.05.23

Mbeti e hidhur ndjenja se në Maqedoni, e cila konsiderohet një shembull i respektimit të të drejtave dhe lirive të njeriut, ishte kryer përndjekje për shkak të deklarimit të një përcaktimi fetar të ndryshëm nga rryma dhe tradita kryesore kishtare në vend,...