fbpx

Stefan Veljanovski

Stefan Veljanovski është doktor i ekonomisë dhe profesor i mikro dhe makro ekonomisë në Indiana University Northwest. Ai është gjithashtu një ekzaminues i certifikuar i mashtrimit (CFE) nga Shoqata e Ekzaminuesve të Certifikuar të Mashtrimit (ACFE) në SHBA, ka një brez të gjelbër Lean Six Sigma, një certifikatë lidershipi publik nga Harvard Kennedy School dhe një certifikatë të shkrim-leximit të karbonit nga University of Nottingham.

Plani i rritjes së Ballkanit Perëndimor i Ursula von der Leyen

Stefan Veljanovski

05.06.23

Plani ekonomik i BE-së për Ballkanin Perëndimor sinjalizon një të ardhme pozitive për Maqedoninë. Megjithatë, suksesi i kësaj nisme do të varet nga zbatimi efektiv i...

Ballafaqimi i zgjuar i goditjeve të inflacionit

Stefan Veljanovski

17.05.23

Kohët e fundit, Maqedonia po përballet me një numër më të madh sfidash ekonomike. Pavarësisht kësaj, ka zgjidhje që mund të kontribuojnë në nxitjen e rritjes së qëndrueshme dhe gjithëpërfshirëse të...