fbpx

Владимир Николоски

Владимир Николоски е дипломиран новинар на Интердисциплинарните студии по новинарство при Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје. Работел како новинар во весникот „Време“, уредник и колумнист во весникот „Нова Македонија“, а во моментов како фриленс автор соработува со повеќе редакции и научни институции.

Време е во Македонија да се оданочуваат макроата и дилерите, а целосно да се ослободат ИКТ компаниите

Владимир Николоски

02.10.19

АЛБ Владо Николоски Математиката покажува дека македонските граѓани во 2016 година потрошиле околу 107 милиони евра на проституција и наркотици....