fbpx

Zoran Dimitrovski

БЛОГЕРИ АЛБ

30.11.16

Прегледи

zoran dimitrovskiZoran Dimitrovski është gazetar, analist politik dhe redaktor me shumë vite përvojë. Si student me bursë nga Fondacionit Shoqëri e Hapur Maqedoni, në 1995 ai mori një diplomë master për shkenca politike nga Universiteti i Evropës Qendrore në Budapest, Hungari. Ai është përfshirë në gazetari që nga viti 1985 në Fjala Studentore (Studentski zbor) dhe “Mlad Borec”. Në fund të viteve 80 dhe në fillim të viteve 90 të shekullit të kaluar, së bashku me një grup gazetarësh të rinj ai mori pjesë në pranverën demokratike të Maqedonisë, duke dhënë kontributin e tij me analizat e tij politike.