fbpx

Извештај од следењето на медиумските содржини (06 февруари – 04 март 2016)

МОДЕМ извештаи

06.03.16

Прегледи

Институтот за комуникациски студии (ИКС) го објавува третиот месечен извештај од следењето на медиумските содржини емитувани на Јавниот радиодифузен сервис и на комерцијалните телевизии со национална концесија во периодот од 06 февруари 2016 до 04 март 2016 година.

ИНФОГРАФИК - МКД  АНГ

ИЗВЕШТАЈ - МКД    АНГ

МТВ 1 - Извештај од следењето на медиумските содржини (06 февруари - 04 март 2016)

Институтот за комуникациски студии (ИКС) го објавува третион месечен извештај од следењето на медиумските содржини емитувани на Јавниот радиодифузен сервис и на комерцијалните телевизии со национална концесија во периодот од 06 февруари до 04 март 2016 година.

ИЗВЕШТАЈ - МКД

МТВ 2 - Извештај од следењето на медиумските содржини (06 февруари - 04 март 2016)

Институтот за комуникациски студии (ИКС) го објавува третион месечен извештај од следењето на медиумските содржини емитувани на Јавниот радиодифузен сервис и на комерцијалните телевизии со национална концесија во периодот од 06 февруари до 04 март 2016 година.

ИЗВЕШТАЈ - МКД

СИТЕЛ - Извештај од следењето на медиумските содржини (06 февруари - 04 март 2016)

Институтот за комуникациски студии (ИКС) го објавува третион месечен извештај од следењето на медиумските содржини емитувани на Јавниот радиодифузен сервис и на комерцијалните телевизии со национална концесија во периодот од 06 февруари до 04 март 2016 година.

ИЗВЕШТАЈ - МКД

ТЕЛМА - Извештај од следењето на медиумските содржини (06 февруари - 04 март 2016)

Институтот за комуникациски студии (ИКС) го објавува третион месечен извештај од следењето на медиумските содржини емитувани на Јавниот радиодифузен сервис и на комерцијалните телевизии со национална концесија во периодот од 06 февруари до 04 март 2016 година.

ИЗВЕШТАЈ - МКД

21 ТВ - Извештај од следењето на медиумските содржини (06 февруари - 04 март 2016)

Институтот за комуникациски студии (ИКС) го објавува третион месечен извештај од следењето на медиумските содржини емитувани на Јавниот радиодифузен сервис и на комерцијалните телевизии со национална концесија во периодот од 06 февруари до 04 март 2016 година.

ИЗВЕШТАЈ - МКД

АЛСАТ-М - Извештај од следењето на медиумските содржини (06 февруари - 04 март 2016)

Институтот за комуникациски студии (ИКС) го објавува третион месечен извештај од следењето на медиумските содржини емитувани на Јавниот радиодифузен сервис и на комерцијалните телевизии со национална концесија во периодот од 06 февруари до 04 март 2016 година.

ИЗВЕШТАЈ - МКД

24 ВЕСТИ - Извештај од следењето на медиумските содржини (06 февруари - 04 март 2016)

Институтот за комуникациски студии (ИКС) го објавува третион месечен извештај од следењето на медиумските содржини емитувани на Јавниот радиодифузен сервис и на комерцијалните телевизии со национална концесија во периодот од 06 февруари до 04 март 2016 година.

ИЗВЕШТАЈ - МКД

АЛФА ТВ - Извештај од следењето на медиумските содржини (06 февруари - 04 март 2016)

Институтот за комуникациски студии (ИКС) го објавува третион месечен извештај од следењето на медиумските содржини емитувани на Јавниот радиодифузен сервис и на комерцијалните телевизии со национална концесија во периодот од 06 февруари до 04 март 2016 година.

ИЗВЕШТАЈ - МКД

КАНАЛ 5 - Извештај од следењето на медиумските содржини (06 февруари - 04 март 2016)

Институтот за комуникациски студии (ИКС) го објавува третион месечен извештај од следењето на медиумските содржини емитувани на Јавниот радиодифузен сервис и на комерцијалните телевизии со национална концесија во периодот од 06 февруари до 04 март 2016 година.

ИЗВЕШТАЈ - МКД

ТВ НОВА - Извештај од следењето на медиумските содржини (06 февруари - 04 март 2016)

Институтот за комуникациски студии (ИКС) го објавува третион месечен извештај од следењето на медиумските содржини емитувани на Јавниот радиодифузен сервис и на комерцијалните телевизии со национална концесија во периодот од 06 февруари до 04 март 2016 година.