Диктатура

Смртта на една одлична идеја: Подемот и падот на слободниот поединец

Ридван Пешкопија

19.11.21

Ридван Пешкопија Насилството на безбедносните сили врз австралиските, британските, италијанските и другите граѓани низ западните општества само...