fbpx

Дронови

Глобална трка за современо вооружување

м -р Тимурленк Чековиќ

19.05.21

Тимурленк Чековиќ Изумите на 21. век – беспилотните летала, беспилотните пловила, беспилотните возила со софистицирана опрема и вештачка...