fbpx

МВР

Три работи кои треба да ги научиме од полициските службенички

Мартин Манасков

16.11.16

Мартин Манасков Жените полицајки се помалку корумпирани од мажите, главно не употребуваат прекумерна сила и ја зголемуваат довербата на...

Милитаризација на МВР

Петар Гошев

03.08.16

м-р Петар Гошев Во рамките на општиот процес на суспендирање на уставната позиција на институциите (таканареченото „киднапирање на државата“ од...