fbpx

Сателити

Со развој на цивилната сателитска технологија до поевтини геопросторни податоци

м -р Тимурленк Чековиќ

13.01.20

ALB Тимурленк Чековиќ Во текот на следните месеци и години, компаниите што се занимаваат со сателитски снимки планираат да постават неколку...