fbpx

Што ни донесе 2018?

Видео поткаст

27.12.18

Прегледи

Што се` ни донесе 2018 - поделби, бојкотирање, помирување, загадување... Во ResPublica видео поткаст, ретроспективата на годината ја прават Бранко Огњановски од Фчерашни новости и Ранко Петровиќ од Радио Бубамара.

 

ТВ верзија